Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ
Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, са собственост на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

„ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, като „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

„ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, без знание и съгласие от „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА
Всички цени в сайта са с включено ДДС. Сайта разполага с няколко страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Екипът на фирма „ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД специализира в счетоводни услуги.

„ДФ КЕПИТЪЛ“ ЕООД е със седалище по регистрация град Кричим, УЛ.ЦАР ИВАН АСЕН II 6. ЕИК:206476606

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.